Even voorstellen

Mijn naam is Cynthia van der Linden (1987) en ik werk sinds 2006 in de kinderopvang. Sinds mijn 14e pas ik op bij verschillende gezinnen. Hierdoor kwam ik er achter dat ik de interactie met kinderen erg leuk vond/vind en ik heb vanaf moment er alles aan gedaan om er mijn werk van te maken.

Loopbaan.

Na mijn diploma voor ‘VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg verzorging’ te hebben gehaald, ben ik de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werker niveau 3′ (SPW3) gaan doen. Tijdens mijn VMBO & SPW3, heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Op scholen, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Hierdoor kwam ik erachter dat de kinderopvang het beste bij mij past en ben ik daarin werk gaan zoeken.

Ik ben eerst gastouder aan huis geweest bij 2 gezinnen. Door omstandigheden was de opvang bij beide gezinnen na een jaar niet meer nodig. Ik kon via Catalpa op kinderdagverblijven en BSO’s in de regio Zuid-Holland zuid invallen. Hierdoor kreeg ik bij een kinderdagverblijf en BSO een contract. Ik heb daar 2 jaar gewerkt. Ik werkte 3 dagen vast op de BSO en 2 dagen als inval op het kinderdagverblijf. Helaas werd mijn contract niet verlengd en ben ik weer gaan invallen.

Via – via ben ik toen gevraagd om (weer) als gastouder aan huis te gaan werken bij een gezin. Dit beviel me erg goed. Ik kreeg kans om bij meerdere gezinnen aan huis op te vangen. In 2014 ben ik op mezelf gaan wonen en is de opvang verplaatst naar mijn eigen huis. Hiermee kwam tegelijk mijn droom, een eigen kinderopvang, uit!

Contact

Gastouder Cynthia

Piet Heinstraat 10

3361HT Sliedrecht

Telefoon: 0683170095

LRKP-nummer: 239008662

 

Volg mij

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.